Farad dakkoffers

Farad Dakkoffers bij de Faradshop

Farad is een bekende Europese fabrikant van dakkoffers en dakdragers. de dakkoffers worden ook geleverd als origineel Renault dakkoffer ( alleen dan duurder ) en zijn bij ons te koop voor de scherpste prijzen. Wij kopen al ruim 10 jaar direct in bij de fabriek en kunnen u daarom leveren tegen de scherpste prijs. nagenoeg alle dakkoffers zijn bij ons op voorraad en binnen enkele dagen bij u aan huis te leveren. Uiteraard kunt u de gewenste dakkoffer ook komen ophalen. Er zijn diverse mogelijkheden qua dakkoffers wij voeren de meest gunstige en populaire maten! 
  • Farad N18 Crub 430 liter dakkoffer 180 lang met opening aan beide zijdes. Voorzien van het klassiek montage systeem aan de dakdrager.
  • Farad N6 Marlin 480 liter dakkoffer 190 lang met opening aan beide zijdes. Voorzien van het snelmontage systeem waardoor de dakkoffer in een minuut te monteren is.
  • Farad N7 Marlin 680 liter dakkoffer 210 lang en 1 meter breed maar liefst de grootste dakkoffer op de markt. uiteraard te openen aan beide zijdes en voorzien van het snelmontage systeem om de dakkoffer in ca 1 minuut te monteren.
Alle dakkoffers zijn voorzien van het TÜV keurmerk en hebben een citycrashtest doorstaan. Topkwaliteit en een scherpe prijs de ideale combinatie!

Farad is een grote fabrikant uit de regio Turijn en produceert nagenoeg alle onderdelen van de dakdragers en dakkoffers zelf om zoveel mogelijk invloed te kunnen uitoefenen op de kwaliteit en de ontwikkeling. Er is een constante doorontwikkeling om niet alleen bij te blijven maar zelfs een leidende rol in de markt op  zich te nemen.