De terrasvernevelaar is de ideale toevoeging bij uw terras, veranda, overkapping en/of pergola. Er zijn verschillende soorten terrasvernevelaars, wilt u nou weten welke dit zijn? Lees dan dit blog verder!

Verschillen?

Er zijn verschillende online aanbieders die dit product verkopen, echter zijn er verschillen. De verschillen zitten vooral in de inhoud van het product. Bij verschillende aanbieders betaal je alleen voor de vernevelaar die je op de waterkraan aansluit, ook heb je types die geleverd worden met een pomp welke programmeerbaar zijn.

Waarom?

De terrasvernevelaar is een ideaal product om uw veranda, overkapping, terras en/of pergola te voorzien van een vernevelaar. Wij als Nederlanders zijn natuurlijk gek op het buitenleven, zodra de zon schijnt trekken wij massaal de jurken en korte broeken aan. In de meeste gevallen gaan we er op uit en pakken we een terrasje.

Het warme (zomer) weer is natuurlijk heerlijk, maar het moet wel lekker blijven. Met het terrasvernevelingssysteem komt er een verkoelende spray uit de nevelaar, waardoor je koel blijft zonder nat te worden en blijft het heerlijk om in de warme zon buiten te zitten. De terrasvernevelaar is dus het ideale product om de zomer door te komen!

Waar?

De producten zijn op verschillende plekken beschikbaar op het internet. Er zijn veel verschillende varianten, daarbij bedoel ik losse vernevelaars (slangen), vernevelaar set (incl. pomp), en losse pompen. Dit is direct een belangrijk punt om op te letten bij aanschaf van dit systeem. Persoonlijk heb ik gekeken bij Alleskanmee.nl, deze verkopen naast dakdragers en dakkoffers ook terrasvernevelaars welke inclusief pomp zijn. Voor de link naar deze site:

Wit:

https://alleskanmee.nl/Terraskoeling-programmeerbare-koele-waterverneveling-op-uw-eigen-terras-kleur-wit

Zwart:

https://alleskanmee.nl/Terraskoeling-programmeerbare-koele-waterverneveling-op-uw-eigen-terras

Heb je een vraag of opmerking? Laat dit gerust onderstaand in de reacties achter!

Gerelateerde berichten